Jab-jab-jab Helle

Helle

Det er ganske enkelt ulideligt at høre på, når Helle Thorning tromler frem og ødelægger enhver politisk debat. Bedre bliver det naturligvis ikke af, at Lars Løkke føler sig nødsaget til give igen med samme mønt – råt for usødet – men ellers får han jo ikke et ord indført. Det bliver naturligvis heller ikke bedre af, at ordstyreren tillige helt utilsløret er partisk og holder med rød blok. Alene tanken om, at den nuværende plaprende “papegøje” af en statsminister skulle betros nøglerne til Statsministeriet i endnu en fireårs periode, forekommer uudholdelig og må da også skræmme mange vælgere langt væk. Men langt værre er, at den egentlige taber naturligvis er selve demokratiet.

Det er i det hele taget en total misforståelse, når studieværter og journalister pludselig og med stor ildhu  er begyndt at blande sig i den politiske debat for at fremføre egne synspunkter, som er aldeles ligegyldige og irrelevante i denne sammenhæng – det er ikke derfor vælgerne har tændt for radio og fjernsyn.

Hvad med ganske enkelt at slukke for mikrofon, hvis en debatdeltager tromler frem med munddiarré og manglende debatdisciplin, så vælgerne slipper at zappe videre til noget, som er til at holde ud at høre på. Og hvad studieværten angår – find en anden!


Skriv en kommentar